Om oss | Osteopat Paul Giske

Om oss

Velkommen

Jeg er 41 år (født 28.03.76) kommer fra Trondheim. Vinteren 2018 flytter jeg tilbake til Trondheim etter å ha bodd i Oslo siden 2006. I Oslo har jeg jobbet som fysioterapeut og osteopat på tre klinikker, og jeg har opparbeidet meg mye kunnskap og erfaring med et bredt spekter av plager og tilstander.

Jeg har en lang utdannelse bak meg. Først 4-årig fysioterapiutdannelse i Tyskland og Nederland fra 1999 til 2003, og osteopatiutdannelsen fra 2004 til 2009.Jeg har etter endt utdannelse vært på en rekke kurs og deltatt i kollokviegrupper for å hele tida bli en bedre osteopat og utvikle meg videre.

Jeg synes det er spennende å jobbe med forskjellig type lidelser. Det kan være alt fra muskelskjelettplager til betennelser, svimmelhet, stressplager, lite energi, fordøyelsesplager, sure oppstøt osv. Jeg brenner for å finne årsaken til plagene igjennom en grundig analyse for deretter å behandle problemet. Målet mitt er at du som pasient ikke skal måtte ha mange behandlinger, ettersom selve årsaken til plagene er behandlet og symptomene derfor forsvinner og ikke kommer tilbake.

​ I Noen tilfeller kan det være hensiktsmessig å gjøre forebyggende behandling hvis man sliter med gamle skader eller har en spesielt belastende jobb etc. Jeg har også en genuin interesse for ernæring og forskning, og motiveres av at det er store ting på gang i osteopatien i Norge i forhold til videre forskning. Blant annet så skal det gjennomføres en stort kontrollert klinisk studie av sure oppstøt i løpet av et års tid. Dette fordi de forstudiene som er gjort har vist veldig lovende resultater. Dette vil jeg ta del i og ser veldig frem til dette prosjektet.
For å koble av på fritididen så liker jeg å være ute i naturen på sykkel eller på ski. ​

Yrkets status

I de fleste vestlige land er osteopati betraktet som en form for komplementær behandling med en helhetlig tilnærming. Den norske osteopatiskolen er offentlig godkjent, men selve profesjonen osteopati er ikke autorisert i Norge.

Osteopati er offentlig godkjent i blant annet USA, Australia, Belgia, England, Finland, Island og Frankrike. I Canada kan autoriserte osteopater med godkjent utdannelse fra USA praktisere på linje med leger.

Spania og Israel er i en prosess med offentlig godkjenning. I Norge jobbes det også aktivt for offentlig godkjenning, og temaet drøftes på Stortinget.

Kurs

Joint med Reaserch

«Joint med Reaserch» Sertifisering på deltakelse i forskningmedetodikk, Goodl clinical praxis og  behandling av sure oppstøt, v/ Professor Stig Larsen, Tor Harald Garberg Osteopath DO og MSC, senior CRA Vivy Liang Larsen, 2018

Visceral tilnærming

Kurs i Visceral tilnærming, v/ J.M Beuckels, 2017

Cranial approaches

“Integrating structural, visceral and cranial approaches with an osteopathic Scope and biotensegrousconsiderations”, v/ Jonathan Parsons, 2015

Manipulation of the spine

Master Class manipulation of the spine, v/ Clive Standen, 2014

EnergiTerapi Education

EnergiTerapi Education module 3&4, Amino Pain Therapy Academy 2, 2014

 

EnergiTerapi Education module 1&2, Amino Pain Therapy Academy, 2013

The developing brain

The developing brain, how osteopathic treatment can help the developing brain to reach its optimal status”, v/ kursholder Rene Zweedijk D.O., 2013

«Fotplager i idrett»

«Fotplager i idrett», v/ Joachim Kaufmann, 2012

Nervemobilisering

«Nervemobilisering» v/ Jean Pierre Barall, 2012

Kursene har vært i regi av Norsk Osteopat Forbund.

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
48 18 48 09